ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ

Αθήνα, 20-11-2018

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ (ΓΙΑ 30 ΕΤΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΓΙΑ 10 ΑΚΟΜΑ ΕΤΗ), ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ 7,  ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ.

 

Ο ΕΦΚΑ ανακοινώσει ότι παρατείνει την προθεσμία για την υποβολή φακέλων συμμετοχής για το δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του ιδιόκτητου κτιρίου του επί της οδού Ζαλοκώστα 7, Αθήνα, με 2 υπόγεια, ισόγειο και 5 ορόφους, συνολικής δομημένης επιφάνειας 1.854 μ2. Πρόκειται για διατηρητέο κτίριο.

Η προθεσμία για την υποβολή φακέλων συμμετοχής για το κτίριο Ζαλοκώστα 7, Αθήνα παρατείνεται για τις 05-12-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 μμ, στα γραφεία της Δ/νσης Στέγασης και Τεχνικών Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, οδός Ιπποκράτους 19, Αθήνα.

Η παράταση δίνεται αφενός λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχει εκδηλωθεί για το ακίνητο και αφετέρου για να διευκολυνθεί η συλλογή των απαιτούμενων δικαιολογητικών συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Δ/νσης Στέγασης και τεχνικών Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, οδός Ιπποκράτους 19, Αθήνα και στα τηλέφωνα 210-36.62.359-360 από 08:00 μέχρι 14:00, όπου λειτουργεί Γραφείο Δεδομένων (data room). Επίσης στο link: http://www.efka.gov.gr/ διαγωνισμοί, υπάρχει η πλήρης προκήρυξη για το κτίριο.

                                                                             Από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ